tala fou

3 Mea e Su'e pe a fa'atau se Kesi Si'i Tu'u

An ergonomic laulau tu'ue taua mo le fatuina o se siosiomaga ergonomic galuega, pe e te faigaluega i se ofisa pe mai le fale.Ae o a uiga e te mafaufau i ai pe a filifilia lenei ituaiga kesi?

O le a le Kesi Tu'u Ergonomic?
O le su'esu'ega o le ergonomics e va'ava'ai i le manuia o tagata i totonu o latou fale faigaluega ma pe fa'apefea ona sili atu le tautuaina o mana'oga fa'aoga ma le fa'atinoina o le faiga atoa.Matou te galulue sili ona lelei pe a lelei le matou tu, o le auala lea na oʻo mai ai le vaega atoa o ergonomics.I se faaupuga faigofie, o le kesi ergonomic o soʻo se kesi e mafai ai ona e faʻagaioi i se tulaga le mautonu e faʻaitiitia ai le tiga faaletino i lou tino.

Ergonomic kesi matutu i luga kesie le tutusa i taimi uma, e ui lava i manatu sese masani e ese ai.E mautinoa lava e mafai ona mamanuina se kesi tu e aunoa ma le fa'afaigofieina.O le mea e sili ona fetuutuunai e fetaui ma le tele o galuega e manaʻomia e tagata faigaluega ofisa e faʻamaeʻaina i le aso, e ui i lea, e tuʻuina atu e se kesi nofo-tumau maualuga.

Ou te Manaomia se Kesi Ergonomic?
E ui lava o le fa'apipi'i ma se komepiuta feavea'i po'o le fa'apa'u i luga o le kesi mo sina taimi atonu e lagona le manaia, o nei tulaga e mafai ona fa'atauva'a.O tiga ma tiga e iu lava ina iloa e oo lava ia i latou e faaalu o latou aso atoa i se kesi masani.O le tiga o le auala lea e fesootai ai le tino ma i tatou, ma e masani ona faailoa mai ai le amataga o faamai musculoskeletal.

O se avanoa faigaluega ergonomic sili atu e faʻaleleia ai le tuʻu lelei o le a aoga i le toetoe o tagata uma e lagona le faʻalavelave i le aso faigaluega.

Mea e Su'e ile Ergonomic Desk
Pe a filifilia se kesi, mafaufau i foliga o le kesi ma pe faapefea ona aoga mo le tagata o le a faʻaalu moni o latou taimi i le kesi.

Fetuunaiga
Ole faiga ole fetu'una'iga ole maualuga ole kesi e a'afia ai le tele o mea e iloa ai le aoga akesi tu'u pneumatico le: saoasaoa, saogalemu, tumau umi, ma le faigofie o le saʻo i luga ma lalo gaioiga.

O le to'atele o tagata e fiafia e tutu ma saofa'i i a latou kesi i le ao;i na tulaga, o se masini fetuunaiga faigofie e fesoasoani i le siiina e atoatoa.I luga o se kesi eletonika po'o le pneumatic, o le oomiina o se ki e fa'amama ai le tiga i lima ma tauau pe a fa'atusatusa i le viliina o le uila po'o le siiina o mea mamafa.

Tulaga o le Maualuluga
E tele ituaiga eseese o le maualuga masani o le tagata, ma o fale faigaluega nofo masani e leʻi fuafuaina e faʻaogaina le tele tele.E le gata i lea, e ui o tulaga eseese o le tino ma maualuga e sili ona lelei mo galuega eseese a le ofisa e pei o le taina, musi, tusitusi, faitau pepa, ma le matamata mata, e faigata tele ona faʻatulaga se fale faigaluega i le maualuga e tasi mo i latou uma.O le fetaui lelei e tu'uina mai e se kesi tu'u maualuga e mafai ona fetu'una'i, e mafai ai ona e fa'afaigofie le suiga i le va o le nofo ma le tu i taimi masani i le aso.E mafai ona e siitia pe tuu i lalo le maualuga o le kesi faasolosolo.E taua tele le filifilia o se kesi tu'u ma se avanoa fetuutuunai e fetaui ma lou maualuga.

Maumau
Fa'amautinoa ua lava le malosi o le fa'avaa o le kesi e lagolago ai le mamafa i luga o le pito i luga e aunoa ma le togi i luga.E le gata i lea o le fa'atupuina atili o le masaesae i luga o le kesi, o le fememea'i ma le fiti e mafai ona lamatia.E le gata i lea, e mana'omia e le kesi ona lagolago le mamafa e masani ona tu'u i ai, e tusa lava pe le lagolagoina lou tino i le tulaga tutusa e pei o le nofoa ergonomic.


Taimi meli: Ian-27-2024